The Romanian Christmas Ball 2015-A wonderful night and a generous attendance!

Events on 14 Nov , 2015

Dragi prieteni,

Va multumim tuturor celor care ati participat la editia de anul acesta a Balului de Craciun, eveniment organizat in parteneriat de catre Societatea Medicala Romana (SMRUK), GRASP, Romani in UK  si WGIRLS.

Anul acesta am avut placerea sa gazduim peste 280 de invitati in splendida sala ‘Grand Hall’ a celebrului stabiliment Grand Connaught Rooms din  Londra.

 Reprezentati din diferite domenii (medical, bancar, IT, avocatura, media, liber profesionisti, artisti , dentisti, fizioterapeuti, business, studenti), eleganti, aratosi si zambitori au facut o atmosfera de zile mari si au fost la inaltimea grandioasei sali.

Multumim d-lui Theodor Cosmin Onisii care ne-a onorat cu prezenta domniei sale din partea Ambasadei Romane in Regatul Unit.

Multumiri speciale minunatilor Bogdan Vacarescu (vioara) si Milos Milivojevic (acordeon) care ne-au incantat cu virtuositatea lor.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim tuturor celor care,prin generozitatea lor, ne-au ajutat sa strangem o importanta suma de bani care va merge, o parte catre fundatia romaneasca PACT si alta parte in fondul de ajutor pentru victimele tragediei de la Colectiv!

Va asteptam anul viitor in aceeasi superba locatie!

AZ2A0714 AZ2A0719 AZ2A0712 AZ2A0710 AZ2A0705 AZ2A0426 AZ2A0420 AZ2A0697

 

Leave a Reply