The Romanian Christmas Ball 2017

Events on 2 Dec , 2017
Doamnelor si Domnilor,
 
Avem placerea si anul acesta de a va invita la editia a 8-a a Balului Romanesc de Craciun- 2017 !
 
Acest eveniment, este organizat de ‘Societatea Medicala Romana- UK’ (SMRUK) impreuna cu ‘Romani in UK’, cea mai mare platforma de comunicare intre romanii din Marea Britanie, ‘GRASP-London’, organizatia tinerilor profesionisti-filiala Londra, si ‘RAUF’, Forumul Arhitectilor si Urbanistilor Romani.

”The Romanian Christmas Ball” a reusit de-a lungul anilor sa devina atat un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din Marea Britanie precum si un prilej de a veni in sprijinul organizatiilor non-profit romanesti.

Anul acesta ”The Romanian Christmas Ball” va fi gazduit de The Grange City Hotel London, asezat la doi pasi de celebrul Tower Bridge, in inima Londrei, unde va asteptam sa ne revedem ca in fiecare an, profesionistii din diverse domenii, manati de acelasi interes comun de a ne vedea, comunica si a ne sprijini reciproc dar si de a veni in sprijinul altor organizatii non-profit/ ONG romanesti active in Romania sau in UK.

Anul acesta am decis sa continuam sa sprijinim tot ‘Caravana cu Medici’ , organizatie non-profit fondata de tineri medici in idea de a dezvolta un program de prevenție în mediul rural printr-o abordare atipica si anume, deplasarea echipei in mediul rural in timpul weekendurilor.
Ca in fiecare an, evenimentul va incepe cu receptia cu sampanie si va continua cu o cina presarata de interventii ale invitatilor speciali, momente artistice, caritabile si dans.
 
Detaliile evenimentului:

Event: Seated dinner; Black Tie.

Venue: The Grange City Hotel, London; 8-14 Cooper’s Row, London EC3N 2BQ

When: Saturday 2nd December 2017, 18:00 – 24:00 

· Early bird -£85 – limited number( 50)- on the ‘first come first served’ basis
·Professionals-  £95 – ( limited number by venue capacity)
 
Tickets available here:
https://thelittleboxoffice.com/grasp/event/view/67820

Closing date for ticket sales is 13th November 2017 !
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati la adresa:
office@smruk.org
edmond.munteanu@yahoo.co.uk
 
Deasemenea, puteti sa  urmariti pagina Facebook a evenimentului pentru informatii privind programul, invitatii si alte detalii utile:
 
 
 Va asteptam cu drag!

Dr Edmond Munteanu

Secretary of The Romanian Medical Society UK
www.smruk.org
office@smruk.org
 
 

Leave a Reply