Romanian Christmas Ball 2016

Events on 26 Nov , 2016
Invite 2016 final site&email
Doamnelor si Domnilor,
 
Intrucat ati fost alaturi de noi si in anii trecuti, avem deosebita placere si onoare de a va invita la cea de-a 8-a editie a Balului de Craciun al Romanilor din Marea Britanie.
 
Acest eveniment, a carui traditie a fost inceputa de SMRUK (Sociatatea Medicala Romana UK), a reusit de-a lungul timpului sa devina un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din UK precum si un prilej de a veni in sprijinul organizatiilor non-profit romanesti.

Anul acesta Balul de Craciun va fi gazduit de The Grange City Hotel Tower Hill, asezat la doi pasi de celebrul Tower Bridge, in inima Londrei,  unde va asteptam sa ne revedem ca in fiecare an, profesionistii din diverse domenii, manati de acelasi interes comun de a ne vedea, comunica si a ne sprijini reciproc dar si de a veni in sprijinul altor organizatii non-profit/ ONG romanesti active in Romania sau in UK.
 
Ca in fiecare an, evenimentul va incepe cu receptia cu sampanie  si va continua cu o cina  presarata de interventii ale invitatilor speciali, momente artistice, caritabile si dans.
 
 Accesul se face pe baza de bilet. Pentru a ne arata recunostinta si a va multumi ca ne-ati fost alaturi pana acum dorim sa va oferim o reducere de £5 la biletele cumparate in prima saptamana, pana la 7 Septembrie 2016, inclusiv, folosing codul CHARITYBALL. Codul poate fi folosit pentru achizitionarea biletelor din orice categorie si este valabil pentru primi 50 de cumparatori.
 
·Bilete Early bird £75
·Bilete pentru studenti £70*
*va rugam sa prezentati o copie dupa legitimatia de student organizatorilor pana la data de 25 Octombrie.
·Bilete pentru profesionisti £85
 
Lista de asteptare va include bilete pentru inregistrare tarzie la un pret de £90 incepand cu data de 25 Octombrie.
Datorita numarului limitat de bilete, organizatorii nu ofera garantii asupra numarului de bilete valabile dupa 25 Octombrie.
 
Tinuta obligatorie Black Tie.

Puteti achizitiona biletele aici:

Dr Edmond Munteanu

Secretary of The Romanian Medical Society UK
www.smruk.org
office@smruk.org

2 thoughts on “Romanian Christmas Ball 2016

  1. alinav80 says:

    La ce ora incepe?

  2. Admin says:

    Buna Alina, evenimentul va incepe la ora 19:00.

    O zi buna !

Leave a Reply