Romanian Christmas Ball 2015

Events on 14 Nov , 2015

FB invitation

Doamnelor si Domnilor,

Avem placerea de a va invita la cea de-a 7-a editie a Balului de Craciun al Romanilor din Marea Britanie, anul acesta fiind organizat in cadrul spectaculoasei sali din Grand Connaught Rooms.

Evenimentul organizat de SMRUK-Societatea Medicala Romana UK, GRASP– Asociatia Internationala a Tinerilor Profesionisti Romani, Romani in UK-cea mai mare comunitate a romanilor din UK si W-Girls – Organizatie Internationala non-profit. Acest eveniment, a reusit dea lungul timpului sa devina un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din UK precum si un prilej de a veni sprijinul  organizatiilor non-profit romanesti.

Anul acesta vom avea placerea si onoarea de a sarbatori acest eveniment in ambientul unei sali remarcabile, in inima Londrei, Covent Garden, si de a veni in sprijinul Fundatiei PACT, organizatie non-profit ce contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunităților prin încurajarea, susținerea și promovarea inițiativelor locale și regionale, a parteneriatului și a responsabilității sociale .

Evenimentul va incepe cu receptia cu sampanie la ora 7 pm si va continua cu o cina* in cadrul salii Grand Hall, urmata de momente artistice, caritabile si dans.

Pretul biletului este de £60 pentru studenti, £70 early bird**, £80 pret intreg

Tinuta obligatorie black tie.

* Pentru alergii sau optiuni vegetariene va rugam contactati organizatorii.

**Biletele early bird pot fi achizitionate pana la data de 30 octombrie 2015.

Pentru rezervari , mod de plata si alte detalii va rugam sa contactati organizatorii la urmatoarele adrese:

office@smruk.org

edmond.munteanu@yahoo.co.uk

 

Email Invitation2

One thought on “Romanian Christmas Ball 2015

Leave a Reply