Forums

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Pe 26 mai avem Intalnirea Anuala SMRUK! Haideti si voi!
May 28, 2012
9:59 pm
shrinkescu
Guest

Daca vreti sa vedeti cateva poze de la Intalnirea Anuala SMRUK 2012, dati click la baza pozei principale de pe homepage!

http://www.smruk.org/?p=1693

 

CoolClaudiu

April 6, 2012
11:50 am
shrinkescu
Guest

Va invitam cordial sa participati la Intalnirea Anuala 2012 a Societatii Medicale Romane UK, sambata 26 mai 2012. Dupa prima parte a intalnirii urmeaza vernisajul unei expozitii de picturi, unde vor expune doctori romani din UK.

Ambasada Romaniei la Londra ne va gazdui, cu ospitalitatea caracteristica, la resedinta din 1, Belgrave Square, langa Hyde Park, Londra, iar la sfarsit vom beneficia de un cocktail cu bunatati traditionale, sponsorizat de Casa Romaneasca, un pitoresc restaurant cu specific national romanesc.

Va asteptam incepand cu ora 1:30pm, iar intalnirea va incepe la 2pm. Iata programul provizoriu:

2:00 Urare de bun venit, Dr Radu Burtan (Presedintele SMRUK)

2:10 Scurta cuvantare din partea Excelentei Sale, Dr Ion Jinga, Ambasadorul Romaniei la Londra

2:20 “Activitatea SMRUK din ultimul an”, prezentata de Dr Felicia Buruiana (Vicepresedinte si purtator de cuvant pt SMRUK)

2:40 “Inechitati in sistemul medical romanesc”, Prof Dr Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din Romania

3:00 "Progrese in Cardiologia Interventionista, Dr Bogdan Nuta, Consultant Cardiologist, Cheltenham

3:20 “Prezentare a activitatilor artistice SMRUK si a artistilor participanti la expozitia de pictura”, Dr Vlad Schlezak (Vicepresedinte responsabil cu Arta si Cultura in SMRUK)

3:35 Moment muzical, recital al talentatului pianist si compozitor Bogdan Ota

4:05 Deschiderea expozitiei de pictura urmata de Cocktail oferit de “Casa Romaneasca”

Va asteptam cu drag (participarea e gratuita, copiii si partenerii sunt bineveniti) dar este imperativ necesar sa-mi confirmati prezenta dvs., la adresa de email shrinkescu@aol.com , accesul in cladire fiind conditionat de prezenta numelui dvs. pe lista invitatilor.

Daca doriti sa deveniti si membri oficiali ai SMRUK cu aceasta ocazie, fara nicio obligatie, va rog sa-mi precizati aceasta dorinta si sa-mi trimiteti pe langa prenume si nume, specialitatea in care lucrati in UK, in ce grad si in ce localitate, eventual si un numar de telefon. Acceptam ca membru orice cetatean roman care lucreaza, va lucra sau a lucrat in domeniul sanitar din UK si locuieste in UK, deci nu doar medici, medici stomatologi si medici veterinari, dar si farmacisti, asistenti medicali, fizioterapisti, psihoterapeuti, etc.

Pentru programul final va rog sa tineti un ochi pe websiteul societatii noastre la http://www.smruk.org si pana una alta, un Paste fericit tuturor!

Numai bine,

Claudiu

Dr Claudiu D Carmaciu ("Shrinkescu")

Vicepresedinte SMRUK (responsabil cu actiuni stiintifice si sociale) si Organizator Sef pt Intalnirea Anuala SMRUK 2012

April 4, 2012
7:24 pm
shrinkescu
Guest

Trimite te rog CVul la shrinkescu@ aol.com sa vedem daca te putem pune pe lista de invitati, in mod normal trebuie sa fie lucratori romani din domeniu medical din UK sau rudele si prietenii lor…nu avem capacitate nelimitata…din pacate…

 

Claudiu

April 4, 2012
6:03 pm
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
April 4, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

M-am inregistrat pe forum doar ca sa cer permisiunea sa fiu prezent la eveniment. Vreau sa vin sa-l vad pe Bogdan Alin Ota si de ce nu... sa-mi fac noi prieteni....

Nu sunt de la nici o organizatie. Studiez pianul in schimb si pianul ma fascineaza.

April 4, 2012
5:48 pm
shrinkescu
Guest

@terraneus

 

Daca nu ai legatura cu medicina, cu cine ai legatura...KGB sau CIA cumva? Hahahaha...

 

De ce esti pe acest forum, daca nu ai treaba cu medicina...raspunde-mi te rog si iti voi spune daca poti veni la Intalnirea Anuala. Poti sa-mi trimiti explicatiile la shrinkescu@aol.com daca chiar esti de la KGB sau CIA si nu vrei sa-ti "blow your cover"...

 

Claudiu

April 4, 2012
5:39 pm
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
April 4, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna Ziua si bine v-am gasit!

Acest eveniment este deschis pentru oricine? Si daca da, cum pot procura 2 invitatii?

Eu nu am nici o legatura cu medicina dar am cu pianul si mi-ar face o deosebita placere sa-l ascult pe Alin Ota cantand la pian si daca am noroc sa-i strang mana.

Multumesc anticipat!

April 4, 2012
3:32 pm
shrinkescu
Guest

Gata! Avem deja un program provizoriu si vineri vreau sa il pun pe acest website...avem acum si promisiunea Prof Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor, ca ne va vorbi de la tribuna Intalniriii Anuale SMRUK! Sunt foarte incantat de intreg continutul planuit al intalnirii, dar trebuie sa va tin putin in suspense, sa definitivam intai programul.

 

Claudiu

Chief Organiser

March 30, 2012
4:44 pm
shrinkescu
Guest

In curand, cand ma intorc de la Conferinta Medicilor de Familie si Congresul Internistilor din Romania, voi pune invitatii pe forumul acesta si voi trimite emailuri la cei care le stiu adresele de email, deci nu uitati ca sambata pe 26 mai vom avea o intalnire SMRUK super, va pot deja spune un mic secret, ne va da un recital la pian chiar Bogdan Ota!

 

 

Va asteptam in numar mare!

 

Claudiu Shrinkescu

(chief organiser)

March 10, 2012
2:09 pm
shrinkescu
Guest

Dragi medici, asistenti, psihologi si farmacisti, cu rude si prieteni cu tot,

 

Notati va rog in agendele voastre data de mai sus, sper sa veniti in acea sambata dupa-amiaza ca de obicei in numar mare la Intalnirea Anuala a SMRUK, devenita deja traditionala. Din nou ne gazduieste Ambasada Romaniei in imobilul din 1, Belgrave Square, langa Hyde Park si prevad ca vom avea si un vernisaj al unor medici/artisti romani cu picturi si fotografii superbe . Pe langa o masa imbelsugata la sfarsit, stropita cu vin romanesc, vom avea si un program profesional/stiintific intercalat cu momente culturale. Voi reveni in curand cu mai multe amanunte! Va vom astepta cu drag!

 

Claudiu

(Unul dintre organizatori)

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73