Forums

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Operatie cu risc ridicat
February 3, 2011
10:58 pm
shrinkescu
Guest

Draga Andreea,

 

Imi pare rau de problemele cu care se lupta mama ta si indirect si tu. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar in orice caz cred ca ar fi mai bine sa pui aceeasi intrebare in alta zona a acestui forum, adica la "Healthcare Advice".

 

Numai bine,

 

Claudiu

February 3, 2011
5:16 pm
Andreea Hara
Guest

Buna tuturor,

 

Am o intrebare cu privire la situatia in care se afla mama mea. Si-a rupt tibia si are nevoie de operatie, la recomandarea medicilor. Aici incepe distractia. Mama are 61 ani, e operata de 3 ori in ultimii e ani de tumori (carcinoame)- de operatii pe creier, una pe coloana. Cea de la coloana a lasat-o semiparalizata pe partea dreapta mai mult, a facut recuperare, insa nu prea au fost inbunatatiri- stadiul in ultima vreme, era in carja numai, nu prea mai iesea din casa..Pe langa asta, a mai fost operata in tinerete- in jur de 35 ani parca, de cancer tiroidian si i-au extirpat glanda. Din cauza unui tratament extrem de defectuos, corpul ei s-a modificat, la fel si sanatatea (nu in bine); s-a ingrasat foarte mult, a inceput sa aiba apa in tesuturi (picioare extrem de umflate), probleme cardiace si osteoporoza. Ultima operatie a avut-o in 2010 in ianuarie, tot la creier (i-a fost extirpata ultima tumoare). Saptamana trecuta si-a rupt piciorul si de atunci e la pat. Medicii din orasul unde locuieste i-au spus ca nu risca sa o opereze ca ramane pe masa. Am dus radiografiile la Cluj si acolo un alt ortoped a zis ca e cu risc operatia intr-adevar, insa daca ramane acasa nu se va vindeca bine- un picior mai scurt si putin intors.

Intrebarea mea este: ce ar trebui sa fac? sa risc sa o pierd sau sa o las sa se chinuie asa si poate se va vindeca cumva piciorul desi cred ca daca o las sa nu-si faca operatie, nu va mai pune niciodata piciorul jos (mergea foarte greu si inainte sa cada..)

Ma puteti ajuta cu un sfat?

Multumesc mult,

Andreea

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Gabi Badea: 402

Alin: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73