Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
INTREBARE
March 30, 2010
6:49 pm
VIP Member
Forum Posts: 402
Member Since:
July 13, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

@ nicoleta: nu prea inteleg nedumerirea ta, prin definitie locum inseamna pe o perioada limitata, nu te tine nimeni legat de post. Ai putea lucra ca si locum si in momentul in care apare ceva mai bun sa go for it.

@ calinaraluca: /?p=76

Gabi

March 30, 2010
2:50 pm
Member
Forum Posts: 36
Member Since:
December 19, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna ziua!

Desi am citit posturile legate de Work permit, nu am inteles cum trebuie sa procedez daca am obtinut doar un post de locum de 4 luni, fara a fi in programul de training. Adica, cine si in ce moment trebuie sa aplice pentru a obtine permisul de munca, eu sau angajatorul? Si daca trebuie sa o fac eu, de ce acte am nevoie din partea spitalului unde va trebui sa lucrez?

Va multumesc!

March 30, 2010
2:46 pm
ella carmaciu
Guest
March 30, 2010
1:13 pm
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
March 30, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna!

Sunt  doctor specialist in medicina de familie si locuiesc de 2 ani de zile in High Wycombe.Acum 3 saptamani am optinut GMC full registration si am inceput sa aplic pentru diferite posturi de GP Salaried ,dar spre surprinderea mea am fost contactat doar de agentii locum.

Am si eu o intrebare.Ce ar trebui sa fac, sa astept pentru un post de GP salaried sau sa i-au in calcul prima data un post de locum?

Ce imi recomanda-ti sa fac?

Astept raspunsurile dvs.Multumesc!

Nicoleta

March 29, 2010
8:00 pm
Member
Forum Posts: 36
Member Since:
December 19, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna seara!

Tocmai am obtinut un post de SHO de 4 luni si voi incepe sa lucrez imediat dupa Paste. Pentru ca intentionez sa imi prelungesc sederea in UK peste aceste 4 luni, problema mea este ca in saptamana ce mi-a ramas la dispozitie trebuie sa rezolv formalitatile legate de intreruperea rezidentiatului din Romania.

Am o intrebare pentru cei care au plecat relativ de curand din Romania din pozitia de rezident si au trebuit sa isi "inghete" pregatirea iin rezidentiat in tara: mai stiu cam care sunt pasii si "drumurile" de urmat? Adica ce fel de cereri trebuie facute si pe unde sa le depunem?

Orice sfat din experienta personala imi este de ajutor!

Va multumesc!

Raluca

March 15, 2010
12:54 am
catalina
Guest

Am citit asta:

In UK facultatea de farmacologie se face pentru 3 ani si nu esti doctor. Asa ceva a facut Dragos in Southampton. La sfarsitul facultatii primesti un BSc (Bachelor of Science) si poti lucra in industria farmaceutica, nu in farmacii. Deci cu un BSc in Pharmacology poti lucra intr-un laborator de drug research sau poti deveni drug salesman (mergi pe la GP si Consultants sa le explici calitatile medicamentului). Deci se lucreaza in cadrul diverselor drug companies.

Pentru a fi farmacist in UK se face o facultate de 4 ani care se numeste Pharmacology and Pharmacy.

Scrisa de voi aici, am si eu o intrebare:

In legatura cu posibilitatea de a lucra acolo, am fost recrutata de Boots, dar nu pot obtine un certificat de la Minister de la noi, pe motive mai mult decat "neadevarate"( asa e cand ai nevoie de o hartie sau stampila in tara noastra)- o sa mai incerc inclusiv o sa va las si voua numele unei organizatii care se ocupa de problemele astea intre tarile membre UE care au probleme la eliberarea certificatelor/diplomelor pt cetatenii Europeni( adica si noi).

As putea veni in anglia sa ma inscriu la acest Colegiu, sau ce e...de care se vorbeste mai sus, in acelasi timp sa lucrez part time, si sa am dreptul ulterior de a  lucra in industria farma. E corect ce zic eu??

Daca da rog indrumari....din partea celui care l-a facut. Am si eu o amica in SouthHampthon si face ceva legat de kinetoterapie, tot la nivel de colegiu, desi aici facuse faculta. Se descurca ok, muncind..si as putea incerca si eu asa daca fara hartia aia, si nearegistrata in colegiu farmacistilor uk , nu pot sa-mi recunosc altfel Calificarea.

Pe net exista ...recunoasterea calificarii , avand nevoie de vechime 3 ani( pt cei care au absolvit pana in 2007) si este scris exact cum se calculeaza 3 ani, 8 h neantrerupt sau part time, in ultimii 10 ani , echivalent ca vechime- Ministerul nostru nu vrea sa recunoasca asta desi la pensie, as primii vechime peste 4 ani pana acum( am muncit peste o norma mereu)

Cu stima si mii de multumiri,

Catalina

Ps: nu stiu de ce farmacistii nostri nu sunt interesati de forumuri si de a da sfaturi( sa fiu rea: nu sunt multi barbati in breasla:)), oricum de contributia farmacistilor in sistemul din romania sau colaborarea cu ei dupa ce au reusit sa plece in anglia, sunt dezamagita complet, iar de aproximativa Mizerie in care a ajuns sa se zbata serviciul farmaceutic in romania exista responsabili suficienti...dar asta in alt topic daca sunt interesati!

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73