Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Intrebare - scrisoare de recomandare
April 21, 2011
10:28 am
Member
Forum Posts: 15
Member Since:
January 27, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

daca imi dai o adresa de email iti trimit modelul de scrisoare.... alte variante

April 19, 2011
9:03 pm
geo
Guest

Imi poti trimite si mie modelul scrisoarii tale de recomandare? Te rog frumos! Tot pentru visiting intr-un spital am nevoie. Multumesc!

May 5, 2010
7:49 pm
manu
Guest

vreau sa va spun ca si eu am patit la fel cand am mers la facultate la decanat sa cer o scrisoare de recomandare pt un program de visiting la un spital din anglia........mi-au spus sa-mi fac singur scrisoarea si mai apoi doar mi-a semnat-o fara ca macar sa o citeasca .......mi-a fost foarte greu sa o scriu ca nu prea stiam ce anume sa scriu dar pana la urma am reusit ......si ce e mai important este ca in luna septembrie am fost acceptat  la un spital din Londra pe nefrologie pentru un program de visiting......mai multe detalii am sa scriu la topicul curiozitati cat de curand

May 5, 2010
7:03 am
oltita
Guest

Acelasi lucru am patit si eu; indrumatorii mei ( respectiv cu titlu de profesor si conferentiar ), au primit prin email rugamintea de a scrie o scrisoare de recomandare, dar nici azi nu au raspuns; intr-adevar nu stiu, sunt mai tot timpul totusi plecati la congrese in strainatate, caci, de, acum suntemin Europa si noi, dar nu au timp pentru referinte si nu isi bat capul;eu tot singura le-am scris, nu m-am laudat, am scris exact ce am facut in perioada rezidentiatului, si sotul meu a fost cu ele la semnat; nici macar nu le-au citit....

Pe mine nu ma mai mira nimic, sper la un moment dat sa nu mai am nevoie de referinte si referee din Romania....

Good luck!

Oltita

April 1, 2010
9:07 pm
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
March 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Tare ma tem ca o sa trebuiasca sa imi scriu singur scrisoarea, chiar si in romana, oricat de scarbos mi s-ar parea. Se pare ca pentru unii este un efort prea mare.

O sa va urmez insa sfatul si nu o sa imi intind capcane.

Multumesc mult.

March 30, 2010
9:28 pm
shrinkescu
Guest

Eu am scris in ultimii ani nenumarate scrisori de recomandare pt medicii care au lucrat sau au fost clinical attachees in echipa mea, consider ca e ridicol sa trebuiasca cineva sa-si scrie propria recomandare, singura scuza ar fi necunoasterea limbii engleze de catre "referee". Poate ca o solutie cat de cat onorabila ar fi sa scrie referee-ul in romaneste recomandarea si sa o traduca cel care are nevoie de ea, ulterior semnand-o cel care a compus-o.

Englezii, de fapt toata Europa de vest, e aparent foarte credula si toleranta, dar si cand te-au prins cu un act de dishonesty, devin brusc foarte intransigenti...deci pazea!

Claudiu 

March 30, 2010
8:57 pm
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
March 24, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna seara.

Nu stiu cum a fost la voi dar eu m-am trezit ca trebuie sa imi fac singur scrisorile de recomandare. Probabil ca asa se practica pe la noi. Asta e un lucru bun fiindca inseamna ca ma apropii de finalul odiseii si se vede insula. Pe de alta parte e ceva ce nu am mai facut si nu stiu prea bine sa ma laud. Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc.

No permission to create posts
Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73