Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Inregistrare GMC
August 21, 2015
10:35 pm
VIP Member
Forum Posts: 276
Member Since:
April 28, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna,

Sunt convinsa ca raspunsul se afla undeva pe site (l-am citit sigur acum multa vreme), dar nu stiu exact unde.
Din amintiri (eu n-am trecut prin asta, pt ca am declarat ca m-am inscris in Colegiu in prima zi de rezidentiat), iti trebuie employer referrence pt perioada cat n-ai figurat inscris. Template-ul il gasesti pe site-ul GMC. Mai ramane sa convingi un director amabil (probabil de la Resurse Umane, spitalul platitor) sa completeze formularul.
GMC-ului, n-ai incotro, o sa-i raspunzi cinstit ca in Romania nu e obligatoriu sa ti se elibereze licence to practice ca rezident (sau...asa era pe vremea mea).
Dificila situatie.

Succes!

August 21, 2015
9:54 pm
Member
Forum Posts: 13
Member Since:
January 14, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Salutare!
Inainte de a deschide acest topic vreau sa multumesc celor care au pus bazele acestui forum pentru informatiile deosebit de utile puse la dispozitie.

Trecand la subiect, sunt medic rezident ortoped-traumatolog si la fel ca majoritatea celor ce frecventeaza acest site sunt interesat in a-mi practica profesia in UK. Asadar am aplicat pentru inregistrarea in GMC si am primit o lista cu documentele pe care trebuie sa le prezint.

Pe langa acestea, trebuie sa dau explicatii privind activitatea mea in perioada cuprinsa intre absolvirea facultatii si inceperea profesarii in sistem. Pe langa asta trebuie sa justific de ce nu am fost inregistrat in Colegiul Medicilor in acesti ani de practica (eu fiind in anul 3 acum, sunt membru al Colegiului Medicilor de anul trecut). Dupa cum stiti inscrierea in Colegiul Medicilor nu e obligatorie pentru medicii rezidenti, motiv pentru care si in acest moment majoritatea colegilor rezidenti nu sunt inscrisi.

Intrebarea mea ar fi in ce fel ar trebui sa raspund acestor intrebari astfel incat lucrurile sa se desfasoare normal, fara impedimente.

Va multumesc si astept cu interes raspunsul celor care au experimentat aceasta situatie sau care pot interveni cu un sfat util.

Toate cele bune! Mult succes tuturor!

Dr. R. G.

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Gabi Badea: 402

Alin: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73