Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Farmacisti romani in UK/Romania
June 19, 2011
7:59 pm
VIP Member
Forum Posts: 402
Member Since:
March 25, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Mergeti pe NHS Jobs si cautati "Pharmacist":

http://www.jobs.nhs.uk/cgi-bin/advsearch

Acum, ca farmacistii vor sa lucreze direct sau numai in privat este o alta discutie. Dca vor sa rezolve treaba repede asta vine cu un pret.

Eu nu am nici o dorinta sa prelungesc interventia mea in zona farmaciei. I am ready and willing to disengage but  for now I stick to what I wrote above.

A

June 19, 2011
7:34 pm
London
Member
Forum Posts: 19
Member Since:
August 2, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna Alin, si eu sunt medic in Londra, in NHS evident.

Pentru corecta ta informare farmacistii nu se angajeaza aici in NHS, ci in

sistemul privat (toate farmaciile din Anglia sunt private), si in plus dupa cum

cred ca stii doar medicii si asistentii medicali sunt pe lista scurta la Home

Office pentru dreptul de munca, farmacistii pot lucra in Anglia doar ca personae

juridice independente pana la 1 ianuarie 2014 (7 ani de la data integrarii in

UEE) sau pana la reaparitia lor pe lista. Din aceste motive au nevoie de mai

multe informatii, lucru evident dupa cum vad eu; numarul de accesari de pe

forumul farmacistilor fiind mai mare decat numarul de accesari de la GMC

registration.

 

Pe de alta parte, referitor la cenzura, cred ca Gilda se referea

la reeditarile facute de Gabriela Badea.

In concluzie, daca e sa fie cenzura, eu zic ca e correct sa

fie si la opiniile pozitive si la cele negative, pentru ca din cele positive stiu

ca il cheama CB sau firma de recrutare, iar unde e discreditat i se datot

numele.

Sincer, eu sunt  cam

invidioasa pe farmacistii care vin prin el sau nu, dar ei au mult, mult mai

multa informative decat am avut eu acum 4 ani, cand nimeni nu dadea nici o informatie.

Numai bine,

Diana

June 19, 2011
6:40 pm
VIP Member
Forum Posts: 402
Member Since:
March 25, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
135sp_Permalink sp_Print

Nu stiu cine este CB.

Nu sunt farmacist, sunt medic.

Nu am treaba cu activitatea lui CB insa ma deranjeaza publicitatea mascata. Full stop.

Repet: experienta mea este ca intermediarii trebuiesc eliminati. La cum cunosc functionarea NHS-ului se poate ajunge sa lucrezi in NHS fara intermediari.

Eu unul nu am cenzurat nimic desi poate ca ar trebui sa ma gandesc sa o fac.

Principiul de a apela la intermediari este impotriva modului meu de gandire. Acesta este un forum pentru profesionisti si toate fatetele unei probleme trebuiesc analizate la liber. Bine cu de-a sila nu poti face nimanui. Cine vrea sa apeleze la o agentie sa apeleze. Dar sa nu se creada ca numai printr-o agentie se poate ajunge aici - asta e o manipulare in scop comercial.

A

June 19, 2011
6:40 pm
shrinkescu
Guest
134sp_Permalink sp_Print

@Gilda

Multumim draga Gilda pt comentarii si dupa cum vezi, comentariul tau pozitiv despre acest Mr C.B. despre care unii au pareri pozitive iar altii negative nu a fost "cenzurat". QED. Nucleul organizatoric al SMRUK nu face reclama nimanui  decat cu acordul celor 14 membri ai acestui nucleu, de aceea folosim initialele acestui domn si nu numele in mod raspicat. Ca sa nu mai zic ca puteti prin private message sa comunicati oricui orice detalii...

 

Claudiu 

June 19, 2011
6:27 pm
London
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
June 19, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
133sp_Permalink sp_Print

Buna ziua!

Ma numesc Diana-Gilda Ionescu, am terminat Facultatea de Farmacie la Bucuresti in 2008 ca sef de promotie si recent am inceput lucrul ca farmacist in Londra.

Dorinta mea de a pleca in Marea Britanie a aparut in momentul in care un reprezentant al unei agentii de recrutare a venit in farmacia in care lucram in Bucuresti si mi-a oferit o carte de vizita.

Insa nu am apelat la acea agentie deoarece stiam din start dezavantajele pe care le implica. Asta deoarece promotia mea, 2008, a fost prima careia i s-au recunoscut studiile in afara Romaniei fara vechimea obligatorie de 3 ani si cateva colege de-ale mele alesesera sa plece prin intermediul unei agentii. Stiam deci conditiile obtinerii unei slujbe in UK: cursuri de specialitate in cadrul agentiei, cumparat carti pt pregatire, cursuri de engleza mai scumpe decat media de pe piata pentru cei care nu stapaneau foarte bine limba, test cu angajatorii, sustinut la Budapesta si, daca erai cu nervii tari, munceai si treceai de toate astea, te trimiteau in UK. Perioada de asteptare era de aproape un an. Iar cand veneai aici, primeai 900 si ceva de lire in primele luni, dupa care salariul iti crestea cu cateva sute, mai dadeai niste examene ca sa te lase ca unic farmacist in farmacie si intr-un final aveai in jur de 2000 lire pe luna. Toate astea se intamplau pe baza unui contract de 18 luni, perioada in care nu te puteai muta de la ei, decat daca plateai niste penalizari consistente.

Sa nu uit sa mentionez ca te trimiteau unde aveau ei nevoie, in orasele micute, unde evident le trebuiau oameni fiindca farmacistii lor nu isi doreau sa lucreze acolo. Daca indrazneai totusi sa intrebi de Londra, ti se spunea ca e exclus din start, ca nu exista nici o posibilitate sa lucrezi in capitala.

Prin urmare, nu am vrut sa aleg drumul asta si nu am apelat la o agentie. Intamplator il cunosteam pe domnul CB, stiam ca se ocupa si cu partea asta, asa ca l-am intrebat daca ma poate ajuta sa ajung aici. I-am spus de la bun inceput ca vreau sa fiu farmacist la Londra. Mi-a raspuns ca nu este usor, dar ca se poate. Si mi-a dat ca exemplu un fost coleg de an de-al meu, pe care il ajutase sa isi obtina un post aici, in Londra, cu putin timp inainte si care a reusit sa ajunga unul dintre cei mai bine platiti farmacisti romani in Marea Britanie. Astfel am capatat si eu ceva curaj si mi-am spus ca pot reusi.

Ceea ce iti cere intr-adevar CB cand apelezi la el este sa ai incredere si sa faci ceea ce iti spune, pentru binele tau. Evident ca ii vei plati si lui munca pe care o depune cu tine. Ca doar mai nimic nu e gratis pe lumea asta. Iar de la inceput am avut nivelul de salarizare al unui farmacist din Marea Britanie, chiar cu 5 ani de experienta.

Modul de lucru al lui CB este bazat pe foarte mult training cu fiecare farmacist in parte.

Nici pentru mine nu a fost usor sa ajung sa lucrez in Londra. Am avut nevoie de ceva bani ca sa ma intretin pana m-am angajat si intre timp am facut un training care a constat in 4 saptamani de pregatire in 4 farmacii diferite, 2 in Leicester si 2 in Londra, care m-au ajutat sa ma acomodez cu sistemul britanic. Este oarecum  diferit de al nostru, dar exista si parti mai usoare decat la noi. Eu zic ca nu este chiar atat de greu si ca lucrurile de baza se pot invata in trainingul pe care ti-l ofera CB, amanuntele le mai inveti si pe parcurs.

Contractul pe care il semnezi cu ei este intr-adevar de 2 ani, dar tot ce presupune este un preaviz de 3 luni, in caz ca nu mai vrei sa colaborezi cu ei. Asta nu e insa diferit de a semna un contract cu un angajator de aici. Ba chiar preavizul poate fi scurtat in cazul CB, daca ei gasesc mai repede pe cineva sa te inlocuiasca.

Este adevarat ca drumul pe care un farmacist roman care vrea sa lucreze in UK nu este unul presarat cu petale de trandafir. Trebuie sa fii pregatit sa te intalnesti si cu obstacole in drumul tau, care pot fi insa depasite.

Cine ia insa decizia de a veni aici stie, sau ar trebui sa stie, ca trebuie sa depui putin efort la inceput, ca sa iti fie bine apoi pt tot restul vietii. Doar nici un lucru foarte bun nu vine de la sine, trebuie sa te lupti un pic pt el, iar poate chiar asta iti ofera satisfactia in momentul reusitei.

Intr-un final, vreau sa spun ca nu mi se pare corect ca pe forum sunt cenzurate comentariile pozitive la adresa lui CB, dar nu si cele negative…

Eu am visat Londra, iar Londra a devenit pentru mine o realitate, datorita domnului CB. Lucrez si traiesc aici.

June 19, 2011
9:24 am
shrinkescu
Guest
132sp_Permalink sp_Print

@Ioana

 

Multumim pt interventie, m-as bucura mult sa ai dreptate. Felicitari sincere pt reusitele tale si toate detaliile si explicatiile de mai sus.

 

Din pacate nu putem verifica veridicitatea tuturor informatiilor, nu avem sfert de norma la Scotland Yard, vom elimina totusi de pe forum mesaje care sfideaza bunul simt si  care nu isi au locul aici, dar, asa cum am mentionat in postingul de mai sus tot eu, e bine ca cei care ne citesc forumul sa poata vedea cat mai multe pareri, chiar daca sunt contradictorii, si sa-si faca singuri o parere, fiind majori si vaccinati...

 

Claudiu

June 19, 2011
12:25 am
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
September 1, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna ziua tuturor,

Numele meu este Ioana Tanase, sunt farmacist, am absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'' in Bucuresti in 2000 si lucrez ca

farmacist in Anglia din 2008.

O sa dau o replica la mesajele care se refera la CB, pe care il cunosc personal

si cu care sunt prietena de o vreme.

Eu am ajuns cu contract in UK printr-o firma de recrutare, care nu mai aduce

farmacisti aici de mai mult de 1 an si jumatate.

Piata de munca pentru romani si bulgari este momentan inchisa pe varianta pe care am

ajuns eu aici (permis de munca provizoriu, red card, cum il numeste UK Home

Office) pana in 2014.

Eu am cheltuit mult mai multi bani ca sa ajung in UK,cu 3 ani in urma. Firma

pentru care am venit sa lucrez aici ne-a pus in vedere, cand inca eram in

Romania, sa venim cu 2000 de lire, bani pentru inceput, dupa ce cheltuisem bani

si in Romania cu acte, legalizari si altele necesare mutarii in UK.

Primul salariu a venit cam dupa 5 saptamani de munca. Mentionez ca acela

era un salariu cam la nivelul unui dispenser in UK, pentru ca 2 luni am fost in

perioada de proba, pentru a invata sistemul de aici (adica 1000 lire pentru o

luna de munca). Cine a fost prin UK sau cine traieste aici de o perioada de vreme stie ca e

greu sa razbati de la o luna la alta cu 1000 de lire.

Ajungand in farmacie, nimeni nu iti spune ce sa faci ca farmacist, te

pun sa faci munca de dispenser, in locul englezilor lenesi care nu au chef sa

lucreze, trebuie sa furi de la farmacist, daca ai timp sa urmaresti ce face si

cum. Faptul ca CB a reusit sa creeze aici niste legaturi cu englezii (chiar

daca ei sunt la origine indieni sau pakistanezi, atat vreme cat sunt nascuti

aici, sunt cetateni englezi), astfel incat sa poata aduce un farmacist roman

care sa faca un training de 2-4 saptamani si apoi sa fie angajat si platit la

nivelul unui farmacist care a terminat facultatea in UK, mie, personal, ca

farmacist care am trecut prin niste conditii foarte dificile ca sa ajung unde

sunt acum, profesional vorbind, mi se pare de admirat si e numai meritul lui si

al celor care sunt prin jurul lui si il ajuta in treaba asta.

Pentru a obtine permisul de munca, ca sa putem efectiv sa venim sa

lucram aici, a trebuit sa semnez un contrat, cand inca eram in Romania si daca

nu il semnam nu puteam sa vin aici, sa lucrez in conditii legale, pentru ca legea

era asa: firma de aici, pentru care veneam sa lucrez, trebuie sa ceara la Home

Office inregistrarea permisului meu de munca, care imi permitea mie, ca roman,

sa lucrez in UK, dar doar pentru firma care imi facuse actele si asta pentru

minim un an. Daca demonstram dupa un an, prin statele de plata, care le-am

primit de la firma care ma angajase sa lucrez in UK, ca am fost in stare sa fiu

cuminte si nu m-au trimis angajatorii englezi inapoi in Romania, atunci puteai

sa obtii permisul de munca permanent, asa numitul blue card. Contractul care eu l-am

semnat in Romania, nu mi l-a explicat nimeni, cu toate ca si acolo am avut o

persoana care a facut intermedierea intre compania engleza si mine, ca

farmacist, care eram inca in Romania. Nu mi-a spus nimeni despre ce-i vorba si

ce inseamna fiecare fraza din acel stufos contract, abia dupa ce am inceput sa

ma lamuresc cum e cu angajatorul si angajatii in aceasta tara, mi s-a mai

limpezit si mie ce semnasem. Contractul era pe 2 ani obligatoriu: salariul ca

farmacist era de 33500 lire pe an pentru 45 de ore pe saptamana, in conditiile

in care un farmacist care termina facultatea in UK, pentru acelasi numar de ore

pe saptamana, primeste un salariu de 45000 lire pe an. Puteti sa faceti si

singuri calculele. Daca voiai sa iti dai demisia mai devreme de cei 2 ani

stipulati in contract, trebuia sa platesti inapoi firmei care te adusese acolo,

cheltuielile de relocare si de training, iar la unii dintre farmacistii care au

parasit firmele mai devreme de 2 ani, banii care au trebuit sa ii dea inapoi au

fost de 5000 de lire. Persoana care a facut intermedierea nu mi-a spus ca

salariile care noi le semnam sunt mult sub salariile care le au farmacistii din

Anglia.

Nu era alta solutie de a veni si a lucra in UK, decat prin acea companie de

recrutare (mai era inca una pe piata romaneasca care recruta tot pentru UK, dar

cu examene de limba mult mai drastice decat cea prin care am venit eu aici).

Legat de partea aceasta de teste de limba, cele 2 companii englezesti, cereau un

nivel mediu-avansat al limbii engleze si cunosc multe cazuri de farmacisti care

au dat testul de limba, l-au picat, s-au apucat sa mai invete engleza, au mai

facut cursuri in Romania sau unii chiar au venit in UK sa faca cursurile si au

platit bani pentru treaba asta, chair multi bani. Persoana CB nici macar nu le

cere sa aiba IELTS sau alte certificari internationale de recunoastere a

nivelului de engleza si, din cate am inteles chiar de la CB, in persoana,

farmacistii romani care au venit in Uk in ultimile luni, unii dintre ei au

probleme cu intelegerea englezei vorbite aici.

Astea sunt cazuri reale de farmacisti care au plecat din Romania, au trecut prin o

gramada de probleme aici, de la gasit casa, acomodat cu sistemul farmaceutic,

foarte diferit de Romania, cu tot sistemul social, in general, structurat pe

alte baze decat sunt in est, obisnuit cu vremea depresiva de aici. De asemenea,

au trebuit sa invete sa relationeze cu englezii subalterni cu care lucreaza in

farmacie, personalul auxiliar, asistentii de la tejghea si dispenser-ii, un fel

de asistenti de farmacie, dar faca scoala, asa cum au in Romania, unii care

sunt specializati la locul de munca, care sunt dificili, pentru ca nu esti

englez, ai un accent ciudat pentru ei, nu cunosti jargoul din zona unde esti

trimis, oamenii sunt invidiosi, ca de la ei se vede cam asa: vine unul din tara

comunista, abia vorbeste engleza, din punctul lor de vedere, si ajunge sa

castige mai mult decat ei si sa fie deasupra lor, ierarhic vorbesc, la munca.

Engleza care am invatat-o noi la scoala, in Romania, se vorbeste numai in

sud-estul Angliei, in rest e un amestec de accente si dialecte de tot felul, de

stai si te uiti la ei si nu intelegi nimica din ce spun, sau eventual 2-3

cuvinte din 15 (scotienii, in special, au un accent care e departe de limba

engleza, nici englezii nu-i inteleg uneori sau trebuie sa faca si ei un efort

sa ii inteleaga).

Alt aspect este, ca in Romania intermediarul care ne-a recrutat nu avea nici un

habar de cum se completeaza actele care se trimit la RPSGB, in acea perioada, a

trebuit sa ne descurcam singuri, eram 3 farmacisti, care veneam in aceiasi

perioada. Dupa ce ne-am dezmeticit si am gresit prima completare a acteleor,

le-au trimis inapoi, au trebuit recompletate, recrutatorul roman, s-a gandit sa

imi trimita alti farmacisti sa ii ajut sa isi completeze actele, pentru ca ei

nu aveau habar.

In concluzie, CB face un training corect de la A la Z in aproximativ 4 saptamani,

dupa care se intra pe contract, castigandu-se la nivel similar cu salariul unui

farmacist britanic, contractele nefiind restrictionate de penalitati la

intreruperea lor. De asemenea, a reusit chiar sa angajeze farmacisti romani de

entry level in Londra, lucru care celelalte firme de recrutare spuneau ca se

poate atinge dupa minim 5 ani de lucru in UK.

Un alt detaliu: nu exista nici un farmacist roman, pana la aceasta data, care sa

se fi intors in Romania, dintre cei care au lucrat cu el, toti gasindu-si locul

intr-o farmacie in UK, la un moment dat.

Si, da, ceea ce face CB e un job, consuma bani, energie, timp, sta cu orele sa

vorbeasca cu fiecare farmacist in parte, sa-i explice cum e sistemul aici, ce

atitudine trebuie sa aiba in farmacie in UK si cere niste bani pentru acest tip

de serviciu. Mie mi se pare foarte normal. E un JOB.

Ar fi corect, din punctul meu de vedere, sa se verifice sursele si datele inainte

de a posta pe un site oficial detalii legate de alte persoane sau fapte.

Multumesc!

Ioana Tanase

June 18, 2011
3:05 pm
VIP Member
Forum Posts: 402
Member Since:
March 25, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
130sp_Permalink sp_Print

@ Andreea Crisan

 

Din experienta de pana acum am invatat ca este intotdeauna preferabil sa elimini intermediarii in orice situatie. Daca se accepta intermediari acestia vor fi preocupati de a castiga; mai putin sau mai mult. Trebuie sa fiti pregatatiti ca daca acceptati intermediari va fi un pret de platit.

Eu am ajuns in UK fara nici un intermediar. Se poate - dar costa: timp, energie, stres. Merita? Mie mi se pare ca DA. Daca vrei un lucru bine facut fa-l singur - asta e experienta mea de pana acum. Pe anumite drumuri scurtaturile pot duce in boscheti.

A

June 18, 2011
2:16 pm
shrinkescu
Guest
129sp_Permalink sp_Print

E bine ca exista forumuri si e bine ca pareri personale, chiar daca uneori diametral opuse, apar pe acelasi forum, ar fi foarte trist daca am avea pareri identice, totdeauna pe aceeasi directie si directia sa fie cea proasta sau falsa...

 

Claudiu

June 18, 2011
11:12 am
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
June 18, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
128sp_Permalink sp_Print

Buna ziua tuturor,

 

In primul rand vreau sa le multumesc colegilor medici ca ne gazduiesc si pe noi farmacistii pe forumul lor.

Momentan doar o mana de farmacisti romani se afla in UK.

In Romania au ramas multi farmacisti dornici de a profesa in Anglia, dar sunt restrictii pe piata muncii si marii angajatori nu mai aceepta persoane fara drept de munca gata obtinut.

Asta a creat oportunitatea pentru ca 'unii' sa ne amageasca cu diverse oferte fara finalitate.

Varul meu, farmacist si el, a plecat prin domnul B de care s-a mai vorbit aici.

A lasat nevasta si copil, a cheltuit 500 lire ca sa se inscrie in colegiu si 1000 lire ca sa se intretina o luna cat a muncit gratis in UK, unde domnul B ii promisese ca se va angaja dupa aceasta perioada de proba. In tara si-a dat demisia de la locul de munca...

Cand a ajuns in UK, domnul B il forteaza sa semneze contract de exclusivitate pe 2 ani cu firma pakistanezului cu care e asociat. In contract nici nu e stipulat ca va munci ca farmacist...oricand poti deveni zidar.

Deci, fiti atenti in ce va inrolati! Concluzia:

- a cheltuit > 1500 lire

- a muncit fara bani 1 luna, aruncat direct in sistem, fara explicatii -deosebit de stresant si infricosator!

- e obligat sa semneze exclusivitate pe 2 ani, adica in intervalul asta muncesti numai ce pica de la ei, daca pica, unde pica, azi in Sud si maine in Nordul Angliei

- dupa 3 luni e obligat sa le plateasca 1 salariu intreg

- nu se ofera nici contract cu vreun angajator, nici nu se obtine drept de munca pentru dvs

Varul meu a revenit in tara...noroc ca s-a prins la timp si nu a semnat! Evident in Ro nu i se spusese nimic din detaliile picante ale colaborarii.

Deci, mare grija!

Va multumesc.

Andreea Crisan

June 14, 2011
11:08 pm
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
June 14, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna seara tuturor!

Am aflat ca exista un sarlatan CB care promite marea si sarea farmacistilor si  le mai cere si bani dupa ce vezi doamne se angajeaza. Am aflat deja de la citeva victime ale lui cit a fost de spinos drumul si de amar gustul esecului cind au vazut ca promisiunile lui nu au fost deloc tinute.Firmele de recrutare primesc bani cind reusesc sa isi plaseze un om. Nimeni nu are nici un drept sa va ceara un ban. Nu va lasati amagiti de sarlatani. Va puneti in pericol libertatea de a profesa, sistemul este f diferit, nu sinteti in siguranta sa lucrati in anglia fara a cunoaste legislatia si sistemul.Eu lucrez citiva ani in anglia si pot spune tuturor ca este nevoie de timp ca sa inveti tot sistemul si sa lucrezi safe.

Am dorit foarte mult sa impartasesc aceasta informatie deoarece nu e corect ca oameni cu familie si copii in tara sa isi riste piine venind dupa minciunile unui individ care a facut si el facultatea dumnezeu stie cum!

Ma bucur ca se pot citi si informatii exacte de pe site care pot crea o imagine a ceea ce inseamna sa fii farmacist aici si sa vii aici.

Cu respect,

Raveca

June 7, 2011
10:27 am
VIP Member
Forum Posts: 402
Member Since:
July 13, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
126sp_Permalink sp_Print

Dragi colegi farmacisti,

 

intelegem ca vreti sa va ajutati colegii cu informatii si ne bucura acest lucru. Va rugam insa sa nu apara in post-uri nume de persoane care se ocupa de recrutare, nume de agentii de recrutare, detalii de contact etc. Daca doriti sa dati aceste detalii prin mesaj privat celor interesati nu este nici o problema.

Orice post care nu respecta aceasta cerinta va fi sters sau editat.

 

Va multumim pentru intelegere,

 

Gabi Badea

June 6, 2011
2:43 pm
Angela
Guest
125sp_Permalink sp_Print

Buna Aniuta,

 

Si eu sunt interesata sa vin in Anglia ca si farmacist. Am mai aflat cate ceva despre asta. Ce vroiam sa te intreb:

 Ti-au fost suficiente 2 saptamani sa inveti tot ce trebuie(legislatie, regulamente de ordine...) ca sa poti face singura fata cerintelor de acolo?

Cum te-ai descurcat cu engleza, cu accentele diferite?

Am inteles ca atunci cand lucrezi ca locum , nu lucrezi doar intr-o singura farmacie iar din ce ai spus inteleg ca ai fost foarte norocoasa, ca ai gasit una si atunci, de ce nu te angajeaza ca farmacist acolo?

 

As fi foarte recunoscatoare daca ai gasi putin timp sa-mi raspunzi, ca sa mai elucidez din necunoscutele mele.

 

Multumesc,

Angela

June 2, 2011
10:57 am
Tm
Guest

ANIUTA POPA said:

Sunt Aniuta Popa,farmacist din Galati.Am vrut sa plec ca farmacist in UK si am luat legatura cu o firma de recrutare, care m-a ajutat si intr-un timp foarte scurt am obtinut un contract ca farmacist locum pe care din motive personale o sa-l incep in septembrie 2011.Am fost in UK,am facut un training de 2 saptamani in farmacia in care voi lucra,am invatat foarte multe si am cunoscut colectivul cu care voi colabora.
Am primit ce mi-am dorit,un job cat mai curind si stabilitate.
mult succes!

Te rog poti sa-mi spui mai multe detalii ? ce acte ai depus?
June 2, 2011
7:10 am
ROMANIA
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
June 1, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
Sunt Aniuta Popa,farmacist din Galati.Am vrut sa plec ca farmacist in UK si am luat legatura cu o firma de recrutare ,care m-a ajutat si intr-un timp foarte scurt am obtinut un contract ca farmacist locum pe care din motive personale o sa-l incep in septembrie 2011.Am fost in UK,am facut un training de 2 saptamani in farmacia in care voi lucra,am invatat foarte multe si am cunoscut colectivul cu care voi colabora.
Am primit ce mi-am dorit,un job cat mai curind si stabilitate.
mult succes!
May 16, 2011
6:30 am
Horsham, West Sussex
VIP Member
Forum Posts: 166
Member Since:
March 25, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
122sp_Permalink sp_Print

Multumesc mult, Cristi !

Incerc sa ajung, ar fi in interesul meu, dar stau numai 8 zile si am si 2 copii cu mine cu care trebuie sa sa vizitam tot ce se poate in acest timp.

Este prima iesire in Anglia si incercam sa profitam din plin. Daca vara mea( ea este soferul nostru) poate sa ne duca pana in Kent ar fi perfect.

Oricum, vizita aceasta este si pentru a vedea la fata locului situatia, intentia de a pleca existand de vreo 2 ani. 

Inca o data,multumesc, Cristina.

May 14, 2011
6:46 pm
Member
Forum Posts: 29
Member Since:
May 14, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
121sp_Permalink sp_Print

crys said:

Sper sa nu se repete postarea.

Lucreaza cineva in Horsham Crawley sau Brighton? Vin in iulie in Anglia si mi-ar face placere sa vorbim direct acolo.

Multumesc.


salut,

eu stau in ashford, kent - cam la o ora si ceva de condus spre est. daca vrei sa vorbim scrie-mi pe private.

numai bine,

cristi

May 14, 2011
1:14 pm
Horsham, West Sussex
VIP Member
Forum Posts: 166
Member Since:
March 25, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
120sp_Permalink sp_Print

Sper sa nu se repete postarea.

Lucreaza cineva in Horsham Crawley sau Brighton? Vin in iulie in Anglia si mi-ar face placere sa vorbim direct acolo.

Multumesc.

May 14, 2011
1:02 pm
crys
Guest
119sp_Permalink sp_Print

Lucreaza cineva in Horsham, Crawley sau Brighton? Vin in luna iulie in Anglia si mi-ar face placere daca am putea discuta direct acolo. Multumesc.

May 2, 2011
1:32 pm
New Member
Forum Posts: 2
Member Since:
March 28, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
118sp_Permalink sp_Print

Daca se poate sa ne detaliati si noua cam in ce a constat procesul si drumul facut pentru a ajunge in UK!

Multumesc

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73