Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Diferenta
October 11, 2009
10:16 am
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
August 11, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre.

Va doresc toate cele bune si mult noroc tuturor! Abia astept sa ne intalnim! 

October 10, 2009
7:34 pm
Member
Forum Posts: 23
Member Since:
July 13, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

cum s-a mai spus cam toate denumirile posturilor enumerate sunt cam la fel (depinde de spitalul unde e slujba mai mult ce titulatura prefera), adik veti face cam acelasi lucru la oricare, important e daca veniti in uk ca medic specialist din Ro GMC-ul sa va treaca pe Specialist Register, apoi orice job din cele enumerate ofera experienta in NHS la nivel de "middle grade".

October 9, 2009
10:25 am
ella carmaciu
Guest

Draga Daniela, daca tu ai multa experienta in Romania intr-o anumita specialitate intr-o unitate sanitara buna si engleza ta este foarte, foarte buna, atunci ai avea sanse sa intri pe un post de Trust doctor sau Staff grade. Nu e usor insa, dar este posibil. Munca de medic in UK este bine platita si iti ofera un training foarte bun, dar sistemul este foarte diferit de cel romanesc. E aproape imposibil sa faci o tranzitie directa de la specialist sau primar in Romania la consultant in UK. Motivul este de la sine inteles: populatia trebuie sa aiba o ingrijire de cea mai buna calitate.

Toti doctorii romani care au venit in UK in ultimii 20 de ani au avansat in cariera foarte bine aici. Romanul este un om capabil si descurcaret, iar sistemul britanic ne acomodeaza cu bratele deschise.

Personal, nu pot sa nu imi exprim amaraciunea ca la 20 de ani dupa ce am parasit Romania tineretul inteligent si muncitor al Romaniei isi cauta inca un viitor inafara tarii. Mi-as dori din toata inima sa vad ca guvernul roman face ceva pentru imbunatatirea conditiilor din sistemul sanitar si pentru pastrarea cadrelor sanitare in sistem. Oare cat va mai dura pana sa ia niste masuri radicale?

October 9, 2009
8:42 am
Member
Forum Posts: 22
Member Since:
October 4, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

eu cred ca sunt cam la fel, din ce stiu...pt ca personal nu sunt la nivel de middle grade...inca, sunt inca SHO adica mic pitic Smile

poate alex L sau edmond pot comenta mai multe.

oricum pentru inceput cred ca orice e bine....cel mai greu in UK e de gasit primul job si de prins un pic de experienta; apoi romanii se descurca ff bine sa avanseze pt ca chiar suntem isteti - cel putin toti pe care ii cunosc eu se descurca ff bine...aici..

...tocmai l-am intrebat pe SpR ul meu care e aici de garda cu mine si el crede la fel, ca sunt cam la fel posturile enumerate de tine...a adaugat el numai ca ar fi bine daca unul din posturile astea ar implica si ceva research....cred ca se refera bine pt CV pt aici...pe aici inainte de a deveni consultant e bine si recomandabil de facut si ceva research...cam toti fac...cel putin cei care se respecta...

bafta

dana

October 8, 2009
11:08 pm
Daniela Secan
Guest

Buna,

Va rog frumos sa ma ajutati raspunzandu-mi la 2 intrebari, daca se poate:

Care este diferenta intre posturile de non-training

1-Specialty Doctor (Staff Grade),

2-Trust Doctor (la nivel de SpR/middle grade) si

3-Clinical Fellow (la nivel de middle grade)?

Care dintre aceste posturi este mai bun pentru a castiga experienta medicala in UK inainte de a aplica pt un post de Consultant?

Va multumesc anticipat.

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73