Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Adeverinta care atesta faptul ca ai lucrat in continuu - CNPDS??
December 24, 2014
10:31 pm
otldviii
Guest
Awaiting Moderation

December 7, 2014
6:32 pm
shrinkescu
Guest

Draga Michelle, multumesc pt cuvintele tale frumoase si eu cred ca nu e neaparat o atmosfera de jungla intre colegi, fie aici in Anglia, fie in Romania, ci efectiv unii colegi sunt foarte ocupati, sau poate au alte prioritati sau pur si simplu nu stiu nici ei raspunsul la intrebarile tale...Eu iti tin pumnii in continuare!
Claudiu

December 7, 2014
4:52 pm
Member
Forum Posts: 6
Member Since:
August 27, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Draga Claudiu,

Iti multumesc multpentru empatia manifestata si sunt convinsa ca oricine ar fi fost in locul meu si ar fi avut niste parinti atat de iubitori, modesti, muncitori, cu un spirit de sacrificiu iesit din comun pentru copii lor, oricine ar fi procedat la fel ca mine; hai sa spunem ca a fost un compromis si atat.
Am citit mult din informatiile postat aici de-a lungul timpului, cu privire la intrebarea mea, insa nu sunt suficiente pentru a ma lamuri. Oricum, am adeverinte de la locul de munca din care reiese perioada lucrata si faptul ca incetarea contractului de munca s-a produs cu acordul partilor ( art. 55,lit b ); de fapt, din cate am inteles, pentru ei este important sa nu fi avut probleme de ordin juridic la locul de munca detinut anterior si faptul ca nu ai profesat ca medic, functi fiind stipulata pe adeverinta, nu cred ca-i intereseaza foarte mult.
Sper si eu, ca poate, vreun coleg a fost la un moment dat intr-o situatie asemanatoare si imi poate da un sfat util; insa permite-mi, te rog, ca in acelasi timp sa fiu un pic suspicioasa in privinta ajutorului pe care il poti primi de la oamenii din jurul tau in vremurile pe care le traim; cel putin, aici in aceasta tara frumoasa pe care o avem, am senzatia ca in ultimii ani parca am trai intr-o jungla in care fiecare se lupta sa supravietuiasca fara a tine cont de armele uzate sau de raul produs in jurul lor.
Iti multumesc inca o data pentru gandurile frumoase si emaptia manifestata, si iti doresc sa ai parte numai de lucruri frumoase,
Michelle.

December 6, 2014
3:44 pm
shrinkescu
Guest

Sper sa iti raspunda cineva care stie ce sa te sfatuiasca, draga Michelle. Arunca o privire si la tot ce s-a postat pe aceasta tema. Eu nu pot decat sa te admir pt sacrificiul care l-ai facut pt mama ta si sa-ti tin pumnii...
Numai bine,
Claudiu

December 6, 2014
10:10 am
Member
Forum Posts: 6
Member Since:
August 27, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna ziua tuturor,

De curand m-am decis sa aplic pentru Full Registration GMC, termin anul I ca rezident confirmat pe Medicina de Familie, insa am o problema si va rog sa ma lamuriti in acest sens.
Am absolvit UMF in 2006, din 2007 pana in 2013, cand am dat examenul de rezidentiat, am lucrat in mai multe companii farmaceutice, pentru ca inainte de a termina facultatea mama mea a fost diagnosticata cu un anumit tip de cancer si am fost nevoita sa fac un compromis pentru a castiga banii necesari operatiei si tratamentului; si parintii mei s-au sacrificat la fel de mult pentru mine si meritau lucrul acesta.
Sunt inscrisa in Colegiul Medicilor din Ianuarie 2013. Intrebarea este daca voi intampina probleme, avand in vedere acesti ani in care nu am profesat ca medic? Si ce documente imi vor cere in acest sens? Este suficient sa le fac copii traduse si legalizate dupa contractele de munca si dupa cartea de munca?
Va multumesc si va rog sa ma ajutati, inainte de a incepe demersurile, pentru ca as mai avea alternativa Irlandei, unde as fi acceptata mai usor, daca acest lucru va fi un impediment in reusita mea pentru GMC!
Pe curand si inca o data va multumesc!Wink

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
6 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73