Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —
— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Acte pentru inscrierea in GMC
March 22, 2010
10:58 pm
ella carmaciu
Guest

The "error" message has been sorted!

March 22, 2010
7:07 pm
ella carmaciu
Guest

Il vom informa pe webmaster sa vedem ce se intampla.

"copii" in acest caz se scrie cu doar doi de "i" si "traduceri" cu un singur "i"!

Noroc ca vrei sa practici in limba engleza, ca nu vei avea nevoie de regula asta! Sper ca nu te-ai suparat!!

Ella

March 22, 2010
2:58 pm
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
January 2, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Imi cer scuze pt atatea posturi, dar in momentul in care incercam sa-l postez imi aparea error. Probabil calculatorul meu e de vina.

Sorry.

March 22, 2010
2:51 pm
Member
Forum Posts: 11
Member Since:
January 2, 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna, am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta o persoana dintre cei care au trimis actele prin posta la GMC.

Se cer, din cate am inteles, copiii xerox de pe pasaport, diploma, certificat conformitate, CGS + copiii xerox de pe traducerii, urmand ca la id-check sa ne prezentam cu originalele.

sau                                   copiii xerox de pe pasaport, diploma, certificat conformitate, CGS +  traducerii originale

sau ..........?

Multumesc f. mult.

March 18, 2010
8:59 pm
Member
Forum Posts: 18
Member Since:
November 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Ssquirrel: Multumesc pentru raspunsul punctat!Mi-ai fost de un real ajutor, confirmandu-mi ca sunt pe un drum bun cu actele necesare.

Mult succes in gasirea job-ului dorit!

March 17, 2010
12:30 pm
Member
Forum Posts: 84
Member Since:
September 14, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Multumesc frumos pentru invitatie draga Ella.

Daca voi reusi sa ma angajez in UK pana atunci promit ca voi veni. Mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc Smile.

Cat despre documentul FAQ cred ca-l voi termina pana la sfarsitul saptamanii si te voi contacta pentru a-l trimite.

O zi frumoasa.

CrisR.

March 16, 2010
1:37 pm
ella carmaciu
Guest

Ideea este excelenta si oferta de ajutor este foarte mult apreciata.

Am dori foarte mult sa te si cunoastem la intalnirea SMR UK din mai.

March 15, 2010
9:55 pm
Member
Forum Posts: 84
Member Since:
September 14, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

@danielacristina

Ti-am raspuns pe pm. Oricum toate raspunsurile se afla deja pe forum.

Poate reusim sa adunam toate informatiile referitoare la inscrierea in GMC si sa facem un document FAQ care sa fie mai usor de rasfoit Smile. Daca suna ok promit ca ma ocup imediat ce reusesc sa reinstalez Windows-ul pe calculatorul meu Embarassed

O seara faina.

CrisR.

March 15, 2010
2:59 pm
Member
Forum Posts: 18
Member Since:
November 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline


Draga Cris,

Sunt in plin proces de aplicare pentru GMC FULL si GP Registration.Vineri pe 12 martie am facut aplicatia si astazi am primit email de la ei cu documentele necesare. Printre documente imi cer si explicatii pentru anumite perioade:

- 16 sept 2006- 1 ian 2007( perioada de la sustinerea licentei pana la inceperea rezidentiatului).....Ai vreo sugestie de raspuns? Eu m-am gandit sa le spun ca dupa sustinerea licentei m-am pregatit pentru exam. national de rezidentiat pe care l-am sustinut si promovat in noiembrie, am fost acceptata ca rezident in MF pe 10 dec 2006 si la 1 ian 2007 am inceput rezidentiatul in MF pentru urmatorii 3 ani.

- apoi mi-au cerut Employer's reference petru perioada de rezidentiat si inca o luna dupa pentru ca am declarat ca sunt inscrisa in CMR din febr 2010 cand mi-am luat certif de libera practica ca medic specialist...mi-a fost teama sa declar ca sunt membra a CM Galati de la 1 ian 2007 cand am inceput rez, cum suntem toti remotiv pentru care ni se opreste si cotizatia......Si asta pentru ac pe toata durata rezidentiatului nu8 a mers sa ma inscriu fiind sfatuita sa astept sa devin specialist ca tot nu am drept de libera practica pana atunci.

 Voi merge la spitalul platitor si ii voi ruga sa-mi completeze acest Employer reference ...ideea e ca nu stiu daac sa le cer sa o faca in engleza(ma indoiesc ca ar fi capabili cei de la Resurse Umane) sau in romana si sa o traduc ulterior......Ce parere ai? Pentru problema cu neinscrierea in CMR am vazut ca angajatorul trebuie sa explice de ce nu mi-a solicitat-o.......si ma gandesc sa scrie ca in Romania orice medic, o data intrat in programul de training prin rezidentiat, devine membru al colegiului si i se opreste lunar o taxa de membru. pe toata durata rezidentiatului medicul este membru al CMR si are drept de exercitare a actului medical doar sub supravegherea indrumatorului, motiv pentru care el va solicita si obtine drept de libera practica numai dupa obtinerea titlului de medic specialist.

Ti se pare destul de clar si explicit raspunsul pentru ei?

- mi-au mai cerut explicatii legate de posibile diferente legate de nume:daac pe diplome apar si alte initiale care nu apar in pasaport...Adica initiala tatalui.

In final, nu-mi este clar cum le dau aceste explicatii:in scris pe o foaie atasata documentelor cerute pe care le expediez prin posta?

Ca prin email nu am cui...am incercat sa-i raspund celui care mi-a trimis emailul cu documentele cerute si nu am primit nimik...ba mai mult, am impresia ca era un email la care nu trebuia sa raspund....Asa ca i-am sunat si le-am povestit tot ce ti-am povestit si tie si au spus ca e ok atat timp cat le explic in scris.

Cam asta e...si e destul.....

Astept cu mare interes un raspuns de la tine pentru ca ma simt presata de timp...imi spuneau ca daca intarzii cu trimisul actelor imi pot inchide aplicatia...e posibil asa ceva?!
Numai bine,

             Daniela

March 9, 2010
6:33 pm
Marius Bogdan
Guest

Mersi mult pentru raspuns

Formularul completat de doamnele de la SUUB a fost in romana (tradus de mine dupa formularul in engleza) dupa care l-am dat la tradus (la un traducator autorizat) si l-am trimis la GMC. Cei de la GMC mi-au spus ca vor employer reference pentru perioada in care nu am fost inscris in CMB. Am sa-i intreb daca e suficient sa le trimit adeverinta pe care o voi lua de la CMB fara sa mai fie nevoie de o alta adeverinta de la SUUB.

Mersi mult.

March 6, 2010
3:03 pm
Member
Forum Posts: 84
Member Since:
September 14, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

@Marius Bogdan.

Cel mai probabil cei de la GMC ti-au cerut employer reference pentru perioada de rezidentiat in care nu apareai inscris in CMR. Daca doamnele de la SUUB au fost atat de amabile incat sa-ti completeze formularul, eu zic sa-l trimiti impreuna cu adeverinta de la CMR si astfel le vei demonstra ca nu ai avut probleme in practica medicala in perioada respectiva.

Din ce ai scris nu am inteles daca ai tradus tu formularul sau l-ai dat la tradus. Din punctul meu de vedere varianta corecta ar fi: formularul tradus in romana - completat de doamnele de la SUUB - tradus formularul completat in engleza la un traducator.

Dupa cum am mai explicat in posturi anterioare, daca e vorba de perioada de rezidentiat in care nu apari inregistrat in CMR (si nu de perioade extra-rezidentiat/medic MG etc) adeverinta de la CMR ar trebui sa fie de ajuns.

Mult succes.

CrisR.

March 5, 2010
10:36 am
Member
Forum Posts: 84
Member Since:
September 14, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Eu, spre exemplu, am primit GMC Reference Number la setarea contului MyGMC. A ramas acelasi numar si dupa inscrierea in GMC.

La Identity Check se verifica documentele, iti fac o poza si activeaza inregistrarea in GMC pe loc. La sfarsit, daca vrei, iti si arata numele tau si numarul GMC  inscrise in registrul GMC corespunzator (full, specialist, GP).

Nimic mai simplu Wink. Organizarea britanicilor a fost o adevarata revelatie pentru mine.

Mult succes.

CrisR.

March 5, 2010
5:46 am
Marius Bogdan
Guest

Salut

Sunt in proces de inscriere in gmc, am trimis copii dupa acte prin posta, am platit taxa si am primit un mail de la dansii in care imi cer unele acte suplimentare. O problema e cu perioada in care nu am fost inscris in colegiul medicilor din bucuresti insa am citit pe forum cum se poate rezolva, merg luni la colegiul medicilor sa le cer adeverinta. Alta problema e ca vor employer reference dupa formatul pe care l-au trimis ei completata in engleza. Mie doamnele de la spitalul platitor (SUUB) mi-au spus ca nu o pot completa in engleza ("de unde sa stiu eu engleza?!!") asa ca au completat in romana si eu am tradus in engleza. S-a mai lovit cineva de problema asta?

March 4, 2010
9:16 pm
ella carmaciu
Guest

Asa este, GMC number ti se da cand ti se da registration. Numarul este bineinteles unic fiecarui doctor care se inregistreaza cu GMC.

March 4, 2010
7:34 pm
Member
Forum Posts: 40
Member Since:
November 11, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Cand am vorbit cu o tanti de la GMC acum vreo 3 saptamani mi-a spus ca atunci cand ma voi duce la identity check voi primi registration pe loc! (daca asa va fi sau nu iti voi putea spune peste vreo 2 sapt.) Spre rusinea mea nu stiu ce e ala GMC number, dar banuiesc ca despre asta e vorba, nu?

March 4, 2010
2:50 pm
Member
Forum Posts: 18
Member Since:
November 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna!

Imi poate spune cineva cat timp s-a scurs din momentul Identity Check pana la primirea GMC Number?  si daca e posibil ca avand un job care incepe relativ devreme dupa Identity Check, sa poti solicita in scris GMC-ului o alocare cat mai rapida a GMC number pt  a putea profesa.

Va multumesc!

            Daniela

March 3, 2010
8:38 pm
Member
Forum Posts: 7
Member Since:
October 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna, Daniela !

Am facut plata online pe data de 28 februarie si am primit mailul cu documentele care trebuie trimise pe 2 martie. Sunt destul de prompti si bine organizati. Acum astept raspuns de la ei referitor la problema inregistrarii la Colegiul Medicilor de care am discutat mai sus.

Certificatul de conformitate, asa cum s-a scris pe forum dureaza peste termenul de 30 de zile lucratoare. Eu am despus dosarul pe 15 decembrie 2009 si am primir certificatul pe 10 februarie 2010. E inidicat sa suni la minister si sa te interesezi de cum merg treburile.

Mult succes !

Daniel

March 3, 2010
6:11 pm
Member
Forum Posts: 18
Member Since:
November 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Buna, Daniel!

si eu sunt in pragul aplicarii pentru GMC registration , dar trebuie sa mai primesc de la MS certif de conformitate la cel de specialist... adica pe 15 martie cel tarziu...teoretic si in varianta optimista ca stii cum e la noi...mori pe la usile institutiilor...

As vrea sa te intreb in cat timp dupa plata online a taxei ai primit email de la ei cu documentele pe care treb sa le trimiti? si daca afli care e modalitatea prin care o data trimise sa ajuga cat mai repede la GMC, fa-o te rog  cunoscuta  .

Multumesc!

       Daniela

March 2, 2010
9:46 pm
BOGDAN
Guest

Pai eu nu mai inteleg nimic !

Pana la urma trebuie sau nu trebuie Employer Reference?

Ca parca trebuia numai daca nu erai inscris in CMR. Sau ma insel?

Partea proasta ca probabil trebuie sa le explici la GMC-cu lux de amanunte ca nu prea inteleg sistemul nostru mioritic de sanatate.

Oricum multumim Rectoratul care are nevoie de 6 luni pentru a pune o stampila....Asadar ma intreb nu mai bine este sa emigrezi?!

March 2, 2010
2:20 pm
Member
Forum Posts: 7
Member Since:
October 25, 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Flavius,

Iti multumesc de raspuns. Desi verfic in mod regulat forumul nu am gasit aceste informatii. Uitandu-ma acum mai atent am gasit raspuns la intrebarile mele. Din pacate, eu am considerat ca data de inregistrare este data primirii certificatului de membru. Le-am scris celor de la GMC de problema si astept raspunsul lor. In extremis voi obtine o adeverinta de la colegiul medicilor care sa ateste ca am fost inscris in Colegiu incepand cu data de 1 ian. 

Numai bine,

Daniel

Forum Timezone: Europe/London

Most Users Ever Online: 98

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ioana: 788

Larisa: 725

Fanu: 717

Alin: 402

Gabi Badea: 402

Mihaela: 382

Member Stats:

Guest Posters: 347

Members: 2840

Moderators: 4

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 9

Topics: 1077

Posts: 10291

Administrators: admin: 73