Art and Medicine by Dr.Vlad Schlezak

Events on ,

Incurajat de nuclearii societatii noatre am decis sa va impartasesc pe scurt despre experienta deosebita care am avut-o.

La sfarsitul lui 2011 am initiat personal un proiect de cunoastere si promovare a celor mai proeminente valori romanesti care traiesc pe teritoriul UK.  Am organizat in acest an impreuna cu prietenii si colegii din conducerea societatii si cu sprijinul Ambasadei Romaniei a 4-a editie a SMRUK Art Gallery. Am fondat in urma cu 4 ani acest departament Art and Medicine in cadrul SMRUK si cu aceasta editie am sarbatorit si 4 ani de existenta si imagine.

CU aceasta ocazie am facut public proiectul si cei prezenti au putut sa vada tabloul care l-am pictat: portretul Printesei Marina Sturdza.  Va marturisesc ca a fost o experienta deosebita iar tabloul a fost apreciat la cel mai inalt nivel. Am avut onoarea sa il inmanez printesei in aceasta luna. Acum ca si-a gasit proprietarul face parte din colectia personala de arta a dansei. Am fost privilegiat sa vad ca tabloul meu este asezat langa artisti consacrati care au lucrari chiar si in Tate Modern. Atasez cateva poze.

Pentru mai multe detalii va rog sa vizitati noul meu site lansat cu aceasta ocazie unde puteti vedea majoritatea picturilor mele din ultimii 12 ani.

 

Adresa noului meu site este:  www.schlezak.com

Cu drag,

Vlad

 

(C) by Dr. Vlad Schlezak, ‘Princess Marina Sturdza’, oil on canvas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Art and Medicine by Dr.Vlad Schlezak

  1. shrinkescu says:

    Bravo Maestre, ne mandrim cu talentul tau artistic!

    Claudiu

Leave a Reply